Nyheder | Svendborg Radikale Venstre

Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre i Svendborg

Nyheder

Kultur - 20.11.2017

Frivillighed og velfærd – to i en.

Det frivillige arbejde har stærke rødder og udgør en enorm ressource i Danmark. Alt er ved det gamle – alligevel er ingenting som før.

Læs mere
Gitte Madsen

Regionspolitik - 09.11.2017

Søges: Flere valgmøder.

Politik er for vigtigt at overlade til politikere alene – lad os mødes og diskutere fælles løsninger på fælles udfordringer.

Læs mere
Gitte Madsen

Kommunalpolitik - 09.11.2017

Ranglister i valgkampen.

På Danmarks Naturfredningsforenings vælgermøde den 1. november fik vi at vide, at Svendborg kommune har et lavt naturkapitalindeks sammenlignet med andre kommuner. Det gav mig lejlighed til at fortælle hvordan jeg har det med de mange ranglister over kommuner som vi bliver mødt med i valgkampen.

Læs mere
Steen Friman Tinning

Socialpolitik - 09.11.2017

Bedre hjælp til de sårbare unge.

Flere og flere unge kæmper med psykiske problemer, f.eks. er antallet af unge i alderen 15-19 år, som har fået diagnosen depression, tredoblet de senere år.

Læs mere
Hanne Ringgaard Møller

Bolig - 07.11.2017

Issøskolens fremtid

Torsdag den 2. november deltog jeg i et både fornøjeligt og oplysende valgmøde på Stenstrup plejehjem. I panelet var vi enige om at støtte opførelsen af bofællesskaber som kan danne ramme om udvikling af stærke fællesskaber på tværs af generationerne, fra seniorer til de helt små.

Læs mere
Steen Friman Tinning

Sundhed - 01.11.2017

Mere borgerinddragelse i Region Syd.

I denne uge skal regionsrådet i Syd stemme om et forslag, der hvis det vedtages, forpligter regionsrådet til i højere grad at inddrage borgere

Læs mere
Gitte Madsen

Sundhed - 28.10.2017

Debat: R vil af med stress i Svendborg

Stress er et stigende problem i vores samfund i dag.
 
Udviklingen er desværre ikke gået uden om Svendborg. Hver femte svendborgenser havde i 2014 et højt stressniveau, viste Sundhedsprofilen. Det svarer til 10.000 borgere.
Læs mere
Hanne Ringgaard Møller

Uddannelse - 28.10.2017

Debat: Misforståelser om folkeskolereformen.

I amtsavisen fra 26/10/2017 skriver Helle Caspersen fra Venstre, at folkeskolereformen bygger på et misforstået menneskesyn som hævder at kvantitet er bedre end kvalitet. Det er heldigvis en misforståelse

Læs mere
Steen Friman Tinning